Namnge en pipa

Du kan namnge en orgelpipa i kyrkan genom att gå till Hedvig Eleonora kyrka och betala för pipan direkt i gåvomaten och fylla i en blankett. Alternativt kan du betala in till bankgiro 5184-9214 och fylla i formuläret nedan eller ladda ned, skriva ut och posta in blanketten.

 

1 000 kr

Dessa pipor finns i alla storlekar, från någon centimeter till 3 meter långa. De kan härma allt från trumpeter och flöjter.

5 000 kr

Pedalverkets pipor är oumbärliga för att få fram de allra fylligaste klangerna. De används så gott som dagligen i Hedvig Eleonoras verksamhet.

10 000 kr

Piporna Bourdon 32’ och Bombarde 32’ tillhör de kraftiga baspiporna som dånar så att hela kyrkan vibrerar. Det finns enbart 60 sådana pipor.

Du kommer att tackas på här på orgelns webbplats, i församlingsbladet samt i förteckningen över givare. Om du hellre vill vara anonym går det givetvis bra. Oavsett får du ett gåvobevis hemskickat där pipans beteckning framgår.

Donationen ger ingen äganderätt. Pipan kommer dock att bära ditt namn.

Du kommer att tackas för din "adoption" av pipan på orgelns hemsida, i församlingsbladet och förteckningen över givare. Markera nedanstående ruta om du vill vara anonym. Du får ändå gåvobeviset hemskickat.

Jag vill vara anonym.
JaNej